Kapcsolat

Tel: +36-30 9 686 179
Tel: +36-30 22 93379
E-mail: v.istvan@t-online.hu

Gyakori kérdések

» Miért érdemes minket választania ha burkoló szakembert keres?

Mert számunkra a jó minőségben elkészített burkolat a legfontosabb.

Egy burkolat, legyen az fürdőszoba vagy nappali, min. 15-20 évre készül. Képzelje el egy nem szakszerűen, profi minőségben elkészített felületen ha csak egyetlen járólapot vagy csempét kell ki cserélni, mert Ön csak a használat során veszi észre, hogy valami nem stimmel.

 

-eltolódott fuga,

-egyik járólap fentebb vagy lentebb van a másiktól (fogas a burkolat),

-elrepedt vagy lecsömpült lap került elhelyezésre,

-fura, kottyanó hangot ad, ha magas sarkú cipőben járnak rajta stb.

 

Ha csak egyetlen csempét is ki kell cserélni valamilyen okból, ez több órai munkát is igénybe vehet. Nem kell mondani senkinek, ez mekkora kellemetlenség, kosszal, porral jár, plusz ott van a véső és kalapács „nyugtató” hangja.

 

 

» A jó szakember drága?

 Drága az, amit kétszer kell megcsinálni.

 

Amit a jó és lelkiismeretes szakemberek készítenek, az elsőre kész van, nem kell utána javítgatni, esetleg újrakészíteni az egészet.

 

Elsődleges szempontunk, hogy a megrendelőink azt kapják amit elképzeltek, megálmodtak a legjobb minőségben.

 

A jó szakember általában valóban többet kér munkájáért, de ez még mindig sokkal olcsóbb, mintha ugyan azt a felületet kétszer kellene burkolni. Sokan csak az árra figyelnek, minél olcsóbb legyen a burkolás, csempézés, padlólapozás, de nem veszik figyelembe a minőséget. Mert azt gondolják csempe-padlólap, csak egyféleképpen lehet fel vagy leragasztani. Ez tévedés. A jó minőségű kivitelezés szemet gyönyörködtető. Még akkor is, ha esetleg egy olcsóbb kategóriás burkoló anyagot választ valaki, jó minőségű munka esetén egyforma szélesek a fugák, a sarkok pontosan illeszkednek egymáshoz….

 

A megrendelő Ön, megszokja otthonában a kiváló minőséget, jól érzi magát a szépen burkolt nappaliban, fürdőszobában, nincs kellemetlen érzete, nincs Önben pici bosszúság sem a kivitelezés minősége miatt. Ezek után ha Ön betéved egy étterembe, mozi mellékhelyiségébe, rögtön látni fogja a különbséget az otthon megszokott kiváló minőség és az itt látott sokszor hanyag kivitelezés között.

 

A burkolat rendszerint jól látható, nagyon szembe tűnő, miért kellene Önnek esetleg évekig bosszankodni azért, mert nem éppen úgy sikerült a lakása, háza burkolása, ahogyan eltervezte.

Válasszon minket és nem fog csalódni.